Online stream

Szeretné, hogy gyermeke úgy fejleszthesse sakktudását, hogy el sem kell hagynia szobáját? Nálunk iskola után, otthonról is tanulhat online streaming képzéseink egyikén. A képzéseink jelenleg három különböző szintet foglalnak magukba, a csatlakozáshoz csupán Skype regisztrációra és egy működő internetkapcsolatra van szükség.

Vándor csoport

A Vándor csoport bevezetés a sakk lényegébe azoknak, akik már ismerik a lépéseket és a játék szabályait, és szeretnének ennél többet is megtanulni. Aki itt ügyes, azt természetesen a későbbiekben tovább is képezzük!

Lovag csoport

A Lovag csoportot azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal a sakk terén és szeretnének komolyabb szintre fejlődni, esetleg a versenyzés is foglalkoztatja őket. Az itt tanuló gyerekek a továbbképzés mellett versenyekkel, egyesülethez csatlakozással kapcsolatban is kaphatnak tanácsokat.

Mesterjelölt edzés

A Mesterjelölt csoport egy alacsonyabb létszámú streaming képzés azoknak, akik a versenyszerű sakk világában szeretnének fejlődni. Itt a játékerő fejlesztése és a megnyitási repertoár kialakítása mellett a versenyre való felkészítés is a foglalkozás része. A képzésre 1800-2100 közötti Élő-pontszámú játékosok jelentkezhetnek.