Csocsó edzés

A csocsó a magyar kocsmai élet emblematikus játéka, kevesen tudják azonban, hogy a sörözői csocsón kívül létezik a professzionális igényű, versenyszerű asztali foci is. Ezért céljaink közé tartozik a technikás, minőségi csocsó népszerűsítése és megismertetése a felső tagozatos és gimnazista korosztállyal. Oktatónk, Radnai Ádám csocsóban is nemzetközi szintű versenyzőnek számít.

Vállalunk csocsóoktatást és csocsóversenyek szervezését iskolákban éppúgy, mint céges rendezvényeken vagy csapatépítő tréningeken. Az általunk kínált csocsóprogram során az arra vállalkozók nem csak egymással mérkőzhetnek meg, de a csocsót versenyszerűen űző játékosoktól kevésbé közismert fogásokat is elsajátíthatnak. A verseny során a versenyző párokat szoftveres sorsolással minden meccs előtt újrasorsoljuk, így a csapatból szinte mindenki mindenki párjaként kipróbálhatja magát.

Versenyszintű csocsózás

Mi szerveztük Budapest első ifjúsági csocsóversenyét az angyalföldi Pannónia Általános Iskolában, és terveink között szerepel diák kerületi bajnokságok szervezése és egy Budapest-bajnokság is, ahol a különböző kerületi bajnokságok legjobbjai egymással is megmérkőzhetnek.

Iskolai csocsó lehetőségek

Vállaljuk gimnáziumok ellátását bérelt Garlando márkájú csocsóasztalokkal, ehhez a szállításban a Baptista Szeretetszolgálat van segítségünkre. A baptista hálózatban az iskolai csocsóélet fellendítését célzó programunkat a közelmúltban a vásárosnaményi Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola, a petőfibányai Petőfi Sándor Baptista Általános Iskola, az Addetur Baptista Gimnázium és a Budapest Baptista Sportiskola is igénybe vette.

Csocsóterem a Széchenyi István Iskolában

A közelmúltban külön csocsótermet nyitottunk a tornaterem mellett a pécsi Széchenyi István Általános Iskola és Gimnáziumban. Az intézménnyel régóta dolgozunk együtt, először három éve szállítottunk csocsóasztalokat az iskola Radnóti utcai és Király utcai épületeibe. A játék nagy sikert aratott a diákok körében, az asztalok környéke rendszeresen tele van szünetekben, így adódott, hogy az intézmény felszereltségét további versenyasztalokkal bővítsük.